Hieronder leest u een reactie van een tevreden klant na een badkamerrenovatie door Waltmans Installatie:

De heer Hooft uit Weesp schreef op 12-02-2012:

De badkamer renovatie is uitgevoerd door Waltmans Installatie. De voorbereidende gesprekken waren helder, de offerte was transparant en de adviezen zeer waardevol. Duidelijk een bedrijf met lange ervaring. Alle werkzaamheden zijn professioneel conform afspraken en tijdslimieten uitgevoerd. Er is zelfs meer werk gedaan dan geoffreerd. Kwaliteit en een tevreden klant is de rode draad van Waltmans.

De prijs- / kwaliteitsverhouding is zonder meer uitstekend. Er is absoluut niks aan het toeval overgelaten, alle leidingen worden vervangen, niet "even snel aansluiten" op de oude leidingen. De medewerkers waren prettig in de omgang en elke avond werd er stof gezogen en gedweild waardoor het huis schoon werd achtergelaten, wat wel erg fijn was.

De communicatie was ook uitstekend. Wij werden voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen. Voor het volgende project, toilet renovatie, hoeven geen meerdere offertes te worden aangevraagd. Waltmans is briljant en gaat ook deze klus voor ons uitvoeren.

Zie hiernaast het resultaat ...